Nyår !

Vårat nyår kommer att spenderas ute hos K o B med barn i Hynboholm.
Ska bli hur kul som helst :o)

Kommer att tas en hel del bilder kan jag lova så återkommer imöra !

Ha ett riktigt gott nytt år !!!

Kram


Me luv Göteborg !

Hade det inte varit för att jag har mina rötter och för att jag trivs så oerhört bra här i solstaden så hade nog packningen gått mot göteborg.
Älskar denna kuststad som har allt !
Trevliga människor, stort shoppingutbud, mycket sevärdheter mm

Helgen har varit skön, kul, trevlig, you name it ! Sånt här måste man unna sig lite oftare tycker jag. Lörd-Sönd går alldeles för fort ! Man hinner inte med så mycket :o(
Men bada jacuzzi, turkisk ångbastu och hinka lite öl hann vi med iallafall !

Sen hem och tillbaka till verkligheten som bestod av två gnälliga ungar ! Höll på att bli tokiga här en sväng. Hoppas det bara är en period som går över VÄLDIGT snart !

Lite pics från helga :

                   




Imorgon är det julafton också. Känns som att det kommer bli mer jobbigt än roligt. Jaja det är ju bara en gång om året så man får väl stå ut denna dag.

Nej nu får det vara nog för idag !

God Jul !

Kram

Tävling

Länkar till http://tesapysslar.blogg.se där det just nu pågår en tävling.

Sjuk

Det började förra veckan ! Fick ont i min fot av okänd anledning. Stor E blev sjuk i Söndags och har varit sjuk hela veckan.
Jag blev sjuk i onsdags och N i torsdags. Har varit en ren H-lvetes vecka här.

Att ha småbarn när man själv är sjuk är ingen hit. Shit vad jobbigt det är att behöva ta hand om två små kidz när näsan rinner ständigt, huvudet dunkar och kroppen värker.
Man vill bara gå till sängs och dra täcket över sig och inte gå upp på hela dagen. Men icke !

Tur att man inte är sjuk sådär jätteofta !

Det kunde ha varit värre :



Imorgon är det dagistime för E. Ska bli skönt för han att få komma hemifrån och få träffa kompisarna.

Kram

Facebook och annat crap

Jo jag har fundat lite över det här med facebook. Tycker det är en extremt överskattad och löjlig sida.
Vad går den ut på egentligen ? Flest vänner vinner eller att skicka så mycket förfrågningar som möjligt,

Varför lägger nån till mig som vän som jag inte sett på typ 10 år och som jag knappt pratade med i skolan ??? weard tycker jag.

Fast frågar ni mig så är jag med ändå  ! Kan bero på att jag är en extremt nyfiken person. Vad folk skriver till varandra kan ju även jag se (oftast) så det är toppen, och bilder är ju så kul att titta på.

Så när bloggvärlden föddes så hamnade jag i himmelriket. Du får ju uppdateringar hela tiden om vad folk pysslar med. Intressant och även en del ointressant läsning. Så snäll som jag är så har ju även jag en blogg fast den uppdateras inte så ofta.

Men tycker att om man är en taker så ska man även vara en giver !!!

Ha det !

Kram

Order om uppdatering

Har precis fått en order om uppdatering och eftersom jag är en person som har svårt att säga Nej så är det bäst att lyda !
Förra veckan så var jag sjukskriven pga av ont i en fot. Hade så ont så jag knappt kunde gå och då är det svårt att ta hand om två barn :o( Niklas fick snällt stanna hemma från jobbet.
Var och röntagde foten men det visade inget och nu känner jag knappt av det så vet inte vad det kan ha varit för fel.

Denna veckan så har Stor E varit sjuk i hög feber, börjar själv känna mig lite förkyld. Så i skrivandets stund så är N iväg till apoteket för att köpa diverse förkylningskurer ! Får absolut inte bli sjuk tills på fredag.
Fredag=girlsnight bestående av mig och K ! :o)

Lille E hade lite feber igår men tror det mest är tänder som spökar där ! Han växer så det knakar..tiden går SÅ fort med andra ! Hinner knappt med :o(

På lördag tänkte jag agera lite bullmamma. Inte ofta jag bakar men gör det för E:s skull, han älskar att baka. Dessutom är det alltid gott med lite hemmalagat julgodis.

Kram på er som läser min blogg

RSS 2.0